Over ons

          
Agence Muyle, uw partner in de zoektocht naar een nieuwe woning, een (tweede) verblijf, een syndicus en/of een vakantieverblijf in regio Middelkerke of Westende.

 



Agence Muyle is een immobiliënkantoor dat zich toespitst op syndic, verhuur en verkoop in onroerend goed, zowel van het bestaande woningenaanbod als van nieuwbouwprojecten. Wij zijn het immobiliënkantoor bij uitstek voor de ganse kuststreek. Bovendien bieden wij u ook overnachtingen aan in één van onze logies, De Wandelaar 1 of 2, in Westende. En als dat nog niet genoeg is, kunnen wij u alle verzekeringen aanbieden omtrent uw woning!

Een professioneel team met kennis van zaken helpt u graag uw droomwoning te vinden! Bij deze zoektocht staan waarden als klantvriendelijkheid en service centraal.

Agence Muyle werkt met een bekwaam team van 4 medewerkers die elk hun eigen specialisatie hebben. Professionele kennis gecombineerd met klanttevredenheid zorgt ervoor dat Agence Muyle in staat is, u een excellente service te waarborgen.
 

Ons team
 

 

 

 

De heer Wim Pieters is de zaakvoeder. Door zijn opleiding als jurist beschikt hij over juiste vakkennis. Hij staat dan ook in voor de syndic, verkoop en verzekeringen

 
       
 

De heer Patrick Coelus is verantwoordelijk voor de syndic. Door zijn opleiding als boekhouder en zijn jarenlange ervaring, is hij hiervoor de perfecte persoon.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

 

Kiezen voor Agence Muyle

 

  • Goede service
  • Correcte en vlugge afhandeling dossiers
  • Correctheid

Agence Muyle

 

Henri Jasparlaan 177
8434 Westende
T 059 30 04 76
F 059 30 30 00

Contactformulier