Verzekeringen


Een ongeluk is snel gebeurd. Dan komt het er op aan een goede én betaalbare verzekering te hebben. Wie niet verzekerd is, loopt niet alleen een groot risico, maar krijgt er ook nog eens een administratieve rompslomp bovenop. Een goede verzekering van uw woning is dus zeker geen overbodige luxe.

Agence Muyle kan u alle verzekeringen aanbieden die met uw woning te maken hebben, namelijk voor het gebouw zelf, voor de leden van de raad van mede eigendom, de inhoud van uw appartement en een familiale verzekering. Daarnaast bieden ze ook een villegiatuur verzekering aan voor vakantiegangers. Dit is een verzekering voor uw vakantieverblijf. Wij leveren u een totaalpakket, zodat u onbezorgd van uw verblijf en/of woonst kan genieten! Omdat klantvriendelijkheid centraal staat, staat comfort voor de klant voorop. Daarom wordt met één centraal aanspreekpunt gewerkt.

Om deze diensten te kunnen aanbieden steunen wij op een jarenlange ervaring in productie en schaderegeling. Daarnaast heeft de heer Pieters Wim gedurende 4 jaar bij een internationale verzekeringsmaatschappij gewerkt. Professionele kennis is dus gegarandeerd!

Contacteer
ons voor meer informatie.

Download hier onze verzekering omtrent mede-eigendom.

Download hier onze polisvoorwaarden.

Blijf op de hoogte

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

 

Kiezen voor Agence Muyle

 

  • Goede service
  • Correcte en vlugge afhandeling dossiers
  • Correctheid

Agence Muyle

 

Henri Jasparlaan 177
8434 Westende
T 059 30 04 76
F 059 30 30 00

Contactformulier